FLORIS LR 161 A8628 | Floris Restaurant

VERSE producten
perfecte BALANS

Om te delen
Niets leuker dan hapjes delen bij het aperitief, bekijk hieronder ons aanbod.
Mangalica 18 maand gerijpt "50gr"
12
Ingelegd buikspek "dashi & vadouvan" "50gr"
9
Coppa "50gr" finocchio carta paglia , rijkelijke coppa uit Toscane
6
Wijting "gefrituurd, tartaar & limoen"
6
kokkels "tomaat & witte wijn"
12
Menu - herfst 2020
*Rode poon "tartaar"
bloemkool, groene selder
Schelvis "geconfijt in hoeveboter"
fregola, garnalen
Eend uit Challans
wortel, pinda
Bramen "compot"
peer, ijzerkruid
Kaasselectie “ Van Tricht” suppl. 12

LIEVER KAAS DAN DESSERT / 8

* 4 GERECHTEN 58
3 GERECHTEN / 42 (enkel op weekdagen)
Op zaterdagavond is er geen à la carte beschikbaar.
À la carte
Op zaterdagavond is er geen à la carte beschikbaar.
voorgerechten
Rode Poon "tartaar"
22
bloemkool, groene selder
NOORDZEEKRAB
30
Open ravioli - spinazie
Langoustine "Bretagne"
34
Gebakken, groen loof
Buikspek "gelakt"
18
Thaise salade, curry
hoofdgerechten
Zeebaars "lijngevangen"
38
Ansjovis boter, smeuïge aardappel
KALFZWEZERIK “KROKANT GEBAKKEN”
42
Spinazie, girolles
Eend "Challans
34
pinda, wortel
Schelvis "geconfijt"
30
fregola, garnalen
Patrijs "op karkas gebakken"
36
witlofsalade, fijne frietjes
desserts
Framboos
9
witte chocolade, citroen
Flensjes "Suzette"
9
Sinaas, cointreau, vanille
kaasselectie "Van Tricht"
14
Sinaascompot, krentenbrood
bramen "compot"
9
peer, ijzerkruid
Lunch
’s Middags is het gezellig lunchen of vergaderen bij Floris. Wij voorzien telkens een voor en hoofdgerecht met producten volgens marktaanbod en inspiratie.
week lunch
VOORGERECHT & HOOFDGERECHT
30

Lunch:

Runds tartaar, bloemkool, groene selder

Rode Poon, warmoes, jus van schaaldieren

zaterdaglunch
All in lunchmenu
70

Geïnspireerd door het marktvers aanbod.

  • Aperitief & hapjes
  • 3 gerechten
  • Aangepaste wijnen
  • Water
  • Koffie of thee

Gelieve te vermelden bij reservatie indien u deze all-in formule wenst.

TAKE AWAY
Wij voorzien elke week een menu "take away". De keuken van Floris bij u thuis, voorgerecht en dessert op bord gedresseerd. Warme gerechten eenvoudig en makkelijk klaar te maken met bijhorende uitlegfiche.
4 gerechten
45€
Rode Poon tartaar,bloemkool. schelvis, fregola, tomaat/ eend, wortel, pinda/ bramen, ijzerkruid, peer
5 gerechten
53€
Buikspek "gelakt" thaise salade, curry
Extra hapjes om te delen

Assortiment topcharcuterie (80gr) 12€
Wijting gefrituurd, verse tartaar (6st) 9€
Crackers , avocado dip 4€
Madeleine "speculoos" (9st). 6€
Extra zuurdesembrood (800gr) 7€
Lunch
12:00 - 13:30
Diner
19:00 - 21:00

Het restaurant is gesloten op maandagavond, woensdag en zondag. Reserveringen voor groepen zijn wel mogelijk op sluitingsdagen.

Verras met een geschenkbon van Floris
In slechts enkele kliks hebt u het perfecte geschenk voor familie, vrienden of collega’s.