Om te delen
Niets leuker dan hapjes delen bij het aperitief, bekijk hieronder ons aanbod.
Mangalica 18 maand gerijpt "50gr"
12
Ingelegd buikspek "dashi & vadouvan" "50gr"
9
Coppa "50gr" finocchio carta paglia , rijkelijke coppa uit Toscane
6
Wijting "gefrituurd, tartaar & limoen"
6
kokkels "tomaat & witte wijn"
12
Zeeuwse platte oester °°°° natuur
3€/stuk
Menu - herfst 2020
*Rode poon "tartaar"
bloemkool, groene selder
Schelvis "geconfijt in hoeveboter"
fregola, garnalen
Eend uit Challans
wortel, pinda
Bramen "compot"
peer, ijzerkruid
Kaasselectie “ Van Tricht” suppl. 12

LIEVER KAAS DAN DESSERT / 8

* 4 GERECHTEN 58
3 GERECHTEN / 42 (enkel op weekdagen)
Op zaterdagavond is er geen à la carte beschikbaar.
À la carte
Op zaterdagavond is er geen à la carte beschikbaar.
voorgerechten
Rode Poon "tartaar"
22
bloemkool, groene selder
NOORDZEEKRAB
30
Open ravioli - spinazie
Langoustine "Bretagne"
34
Gebakken, groen loof
Buikspek "gelakt"
18
Thaise salade, curry
hoofdgerechten
Zeebaars "lijngevangen"
38
Ansjovis boter, smeuïge aardappel
KALFZWEZERIK “KROKANT GEBAKKEN”
42
Spinazie, girolles
Eend "Challans
34
pinda, wortel
Schelvis "geconfijt"
30
fregola, garnalen
Patrijs "op karkas gebakken"
36
witlofsalade, fijne frietjes
desserts
Framboos
9
witte chocolade, citroen
Flensjes "Suzette"
9
Sinaas, cointreau, vanille
kaasselectie "Van Tricht"
14
Sinaascompot, krentenbrood
bramen "compot"
9
peer, ijzerkruid
VALENTIJN
Wij voorzien voor het valentijnweekend terug een all in afhaalmenu gemakkelijk thuis op te warmen en af te werken volgens onze uitlegfiche.
Afhalen kan 12,13,14 februari. Reserveren is mogelijk voor tem donderdag 11 februari steeds via mail info@florisrestaurant.be
Kindermenu (tomatensoep,kip/appelmoes/kroket,chocolademousse)
18€
Zeeuwse platte oester °°°° "natuur"
3€/ stuk
Assortiment Topcharcuterie 100gr
15€
Kaasselectie "Van Tricht"
12€
Madeleine "speculoos" 9stuks
6€
Meergranenbroodje voor 2
2,20€/stuk
Mini garnaalkroketjes 4 stuks
5€
Valentijn "all in"
70€

2 Hapjes Aperotip: Fles Zuid-Afrikaanse Bubbels "Stellenrust" rosé 18€

Coquille uit Dieppe, verse kaas, avocado (Tip: Belgische Kaviaar 15gr/20€)

Kreeft, ravioli, bisque

West Vlaams Rood rund "Wellington" (Tip: geschaafde wintertruffel 10gr/15€)

Tartelette, passievrucht & chocolade

Meergranenbroodje voor 2

Madeleine "speculoos"

Feestwijnbox "3 topflessen uit Frankrijk" 85€
Champagne "André Goutorbe" Brut
Witte wijn Bourgongne "Pernand- Vergelesses"
Rode wijn Saint-éstephe "Petit Bocq”
TAKE AWAY COVID JANUARI
Tijdens deze verplichtte sluiting voorzien wij take away gerechten gemakkelijk thuis af te werken en op te warmen.
Graag ontvangen wij uw bestelling via email info@florisrestaurant.be 48u voor afhalen. Afhalen kan op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.
4 gerechten 48€
Céviche van schelvis
avocado, verse kaas, zoet-zure groentjes
Catch of the day
Fregola/boschampignons, jus van schaaldieren
Parelhoen
grondwitlof, gratin dauphinois
Tartelette "exotique"
Chocolade "Callebaut" , pompelmoes
Extra om bij de menu/ toe te voegen

Topcharcuterie (100gr) 15€
Mini Garnaalkroketjes (8) 10€
Zeeuwse platte oester °°°° (6) 15€
Madeleine "speculoos" (9 ) 6€
Meergranenbroodje voor 2P 2,20€
Moëlleux "chocolade" 5€
Lunch
12:00 - 13:30
Diner
19:00 - 21:00

Het restaurant is gesloten op maandagavond, woensdag en zondag. Reserveringen voor groepen zijn wel mogelijk op sluitingsdagen.

Verras met een geschenkbon van Floris
In slechts enkele kliks hebt u het perfecte geschenk voor familie, vrienden of collega’s.