FLORIS LR 161 A8628 | Floris Restaurant

VERSE producten
perfecte BALANS

Om te delen
Niets leuker dan hapjes delen bij het aperitief, bekijk hieronder ons aanbod.
Mangalica 18 maand gerijpt "50gr"
12
Ingelegd buikspek "dashi & vadouvan" "50gr"
9
Coppa "50gr" finocchio carta paglia , rijkelijke coppa uit Toscane
6
Wijting "gefrituurd, tartaar & limoen"
6
kokkels "tomaat & witte wijn"
12
Zeeuwse platte oester °°°° natuur
3€/stuk
Menu - herfst 2020
*Rode poon "tartaar"
bloemkool, groene selder
Schelvis "geconfijt in hoeveboter"
fregola, garnalen
Eend uit Challans
wortel, pinda
Bramen "compot"
peer, ijzerkruid
Kaasselectie “ Van Tricht” suppl. 12

LIEVER KAAS DAN DESSERT / 8

* 4 GERECHTEN 58
3 GERECHTEN / 42 (enkel op weekdagen)
Op zaterdagavond is er geen à la carte beschikbaar.
À la carte
Op zaterdagavond is er geen à la carte beschikbaar.
voorgerechten
Rode Poon "tartaar"
22
bloemkool, groene selder
NOORDZEEKRAB
30
Open ravioli - spinazie
Langoustine "Bretagne"
34
Gebakken, groen loof
Buikspek "gelakt"
18
Thaise salade, curry
hoofdgerechten
Zeebaars "lijngevangen"
38
Ansjovis boter, smeuïge aardappel
KALFZWEZERIK “KROKANT GEBAKKEN”
42
Spinazie, girolles
Eend "Challans
34
pinda, wortel
Schelvis "geconfijt"
30
fregola, garnalen
Patrijs "op karkas gebakken"
36
witlofsalade, fijne frietjes
desserts
Framboos
9
witte chocolade, citroen
Flensjes "Suzette"
9
Sinaas, cointreau, vanille
kaasselectie "Van Tricht"
14
Sinaascompot, krentenbrood
bramen "compot"
9
peer, ijzerkruid
Lunch
’s Middags is het gezellig lunchen of vergaderen bij Floris. Wij voorzien telkens een voor en hoofdgerecht met producten volgens marktaanbod en inspiratie.
week lunch
VOORGERECHT & HOOFDGERECHT
30

Lunch:

Runds tartaar, bloemkool, groene selder

Rode Poon, warmoes, jus van schaaldieren

zaterdaglunch
All in lunchmenu
70

Geïnspireerd door het marktvers aanbod.

  • Aperitief & hapjes
  • 3 gerechten
  • Aangepaste wijnen
  • Water
  • Koffie of thee

Gelieve te vermelden bij reservatie indien u deze all-in formule wenst.

TAKE AWAY COVID OKTOBER
Tijdens deze verplichtte sluiting voorzien wij take away gerechten gemakkelijk thuis af te werken en op te warmen.
Graag ontvangen wij uw bestelling via email info@florisrestaurant.be 48u voor afhalen. Afhalen kan op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.
4 gerechten
48€
Rode Poon tartaar,bloemkool,groene selder/ ravioli's van schaal en schelp/ fazant,knolselder,grondwitlof/ moëlleux chocolade
Paté van haas
9€
sinaascompot, brioche
Tataki "hertenkalf"
12€
Thaise salade, sésam
GarnalenBisque
18€/L +handgepelde garnalen 50gr/ 7€
Knolseldersoep
6€L
Witlofrolletjes
15€/pp
Oud Brugge kaas, Brugse Ham, puree
Fazant "fine champagne", ragout van de boutjes
25€
witlofsalade, kroket
Extra om bij de menu/ a la carte toe te voegen

Assortiment topcharcuterie (80gr) 12€
Assortiment kaas "Van Tricht" 12€
Wijting gefrituurd, verse tartaar (6st) 9€
Zeeuwse platte oester °°°° 2,5€/ stuk
assortiment koffiekoekjes (3 stuks) 4€
Extra zuurdesembrood (600/800gr) 7€
Rijstpap "sinaas/vanille" 3,50€
Chocomouse "praliné" 3€
Moëlleux "Chocolade 811" 5€
Lunch
12:00 - 13:30
Diner
19:00 - 21:00

Het restaurant is gesloten op maandagavond, woensdag en zondag. Reserveringen voor groepen zijn wel mogelijk op sluitingsdagen.

Verras met een geschenkbon van Floris
In slechts enkele kliks hebt u het perfecte geschenk voor familie, vrienden of collega’s.