Om te delen
Niets leuker dan hapjes delen bij het aperitief, bekijk hieronder ons aanbod.
Mangalica 18 maand gerijpt "50gr"
12
Ingelegd buikspek "dashi & vadouvan" "50gr"
9
Makreel rilette, krokante wonton
9€
Wijting "gefrituurd, tartaar & limoen"
6
Menu - winter 2021
Floris stelt steeds een fris en goed uitgebalanceerd menu op waar het beste van de Noordzee vissers en lokale boeren aan bod komt, telkens met respect bewerkt en klaargemaakt met oog voor elegantie.
Op zaterdagavond is er enkel een menu met 5 gerechten / 75€pp
Rode Poon "tartaar"
aardpeer, dashi
Schelvis "Noordzee"
winterprei, brandade
Hertenkalf
knolselder, grondwitlof
Chocolade "praliné"
braambes, schorseneren
Kaasselectie “ Van Tricht” suppl. 12

LIEVER KAAS DAN DESSERT / 8

* 4 GERECHTEN 58
3 GERECHTEN / 42
À la carte
Floris voorziet enkele gerechten te kiezen aan de kaart, mooie en verse topproducten van Noordzee vissers en boeren uit de streek, graag verontschuldigen wij ons indien een gerecht niet kan worden geserveerd. Op zaterdag avond is er geen mogelijkheid om deze gerechten te bestellen.
voorgerechten
hoofdgerechten
desserts
Lunch 30€
Tijdens de week is er steeds een wisselende lunch aan 30€ (voorgerecht & hoofdgerecht) .
Zaterdagmiddag
Op zaterdagmiddag voorzien wij naast onze a la carte een 3 gangen all in menu.
Zo kunt u zonder zorgen genieten van onze creatieve keuken met vrienden of familie.
All in menu
70€pp
Huisaperitief, hapjes

3 gerechten volgens marktaanbod

aangepaste wijnen

water op tafel

koffie of thee
Lunch
12:00 - 13:30
Diner
19:00 - 21:00

Het restaurant is gesloten op maandagavond, woensdag en zondag. Reserveringen voor groepen zijn wel mogelijk op sluitingsdagen.

Verlofperiode 21/9 tem 5/10

Verras met een geschenkbon van Floris
In slechts enkele kliks hebt u het perfecte geschenk voor familie, vrienden of collega’s.