VERSE producten
perfecte BALANS
Terrine van eend en ganzenlever, huisgemaakte brioche
Open ravioli van Noordzeekrab, jus van pompoen en krab
Fazant "fine Champagne" knolselder, gratin dauphinois
Gepocheerde peer, chocolade, praliné
Garnaalkroket per stuk (niet afgebakken) 7€
Charcuterieselectie per 2 personen 15€
6 Platte Zeeuwse oester geopend 30€
4 Loempia ossenstaart / kerriemayo 10€
Meergranenbrood per 2 personen 5€
6 Madeleine speculoos 10€
50gr Kaviaar 90€
Glas Champagne "Philippe Rouyer" Brut
Loempia ossenstaart/ kerrie
Oud Brugge/ zwarte olijf
Schelvis/ kaviaar/ aardpeer
Noordzeekrab/ toast/citrus
Rode Poon "tartaar" / mierikswortel/ groene selder
Kabeljauw "Noordzee" / winterprei/ schelpjes
Coquille "Bretagne" butternut/ schorseneren
Hert "Filet" / knolselder/ grondwitlof/ wintertruffel
Peer "gepocheerd"/ chocolade/ praliné
aangepaste wijnen
water op tafel
koffie of thee / mignardises
Glas Champagne "Philippe Royer" Brut op het nieuwe jaar.
Het restaurant is gesloten op maandag en zondag. Reserveringen voor groepen zijn wel mogelijk op sluitingsdagen.