Om te delen
Niets leuker dan hapjes delen bij het aperitief, bekijk hieronder ons aanbod.
Mangalica 18 maand gerijpt "50gr"
12
Ingelegd buikspek "dashi & vadouvan" "50gr"
9
Zeeuwse platte oester °°°°
3€/stuk
mini garnaalkroketten (4)
6€
Menu - winter 2021
Floris stelt steeds een fris en goed uitgebalanceerd menu op waar het beste van de Noordzee vissers en lokale boeren aan bod komt, telkens met respect bewerkt en klaargemaakt met oog voor elegantie.
Op zaterdagavond is er enkel een menu met 5 gerechten / 75€pp
Sint Jacobsvrucht "Carpaccio"
aardpeer, dashi
Rode poon "Noordzee"
knolselder, Oostendse garnaal
Fazantenhen
grondwitlof, butternut
Peer " Doyenné"
rijstpap, kokos
Kaasselectie “ Van Tricht” suppl. 12

LIEVER KAAS DAN DESSERT / 8

* 4 GERECHTEN 58
3 GERECHTEN / 42
À la carte
Floris voorziet enkele gerechten te kiezen aan de kaart, mooie en verse topproducten van Noordzee vissers en boeren uit de streek, graag verontschuldigen wij ons indien een gerecht niet kan worden geserveerd. Op zaterdag avond is er geen mogelijkheid om deze gerechten te bestellen.
voorgerechten
Coquille "Dieppe"
29
Carpaccio, dashi/ gebakken, boschampignons
Rode Poon "Noordzee"
24
knolselder, Oostendse garnaal
Noordzeekrab "Ravioli"
32
Duxelle, spinazie
ganzenlever "terrine"
26
brioche, rode biet
hoofdgerechten
Kalfszwezerik "krokant gebakken"
42
klassieke puree, girolles
Fazanthen
32
butternut, grondwitlof
Hertenkalf
36
grondwitlof, knolselder
Tarbot "meunière"
39
winterprei, kervelwortel
desserts
Kerstafhaal
Vier de kerstdagen met familie en vrienden bij u thuis zonder voorbereiding en zorgen in de keuken met ons afhaalmenu. In een paar eenvoudige stappen tovert u samen met ons een restaurantwaardig menu op tafel.
Wij kunnen voor het afhaalmenu geen rekening houden met allergieën of speciale dieetwensen.
Afhaalmoment
Kerstmenu "All in"
65€ pp

2 hapjes

West-Vlaams rood rund "tartaar", aardpeer

Ravioli van kreeft, bisque van kreeft en pompoen

Parelhoen "opgevuld", knolselder, grondwitlof

Citrus, zanddeeg, yoghurt

Zuurdesembrood

Madeleine

Extra's om aan uw Kerstmenu toe te voegen.

Zeeuwse platte oester 0000 (geopend) 3€/stuk

Garnaalkroket "mini" (6) 8€

Mangalicaham 18maand gerijpt (50gr). 10€

Buikspek ingelegd met kerrie en vadouvan (50gr) 8€

Zuurdesembrood en hoeveboter 5€

Madeleine "speculoos" (6) 5€

Zaterdagmiddag
Op zaterdagmiddag voorzien wij naast onze a la carte een 3 gangen all in menu.
Zo kunt u zonder zorgen genieten van onze creatieve keuken met vrienden of familie.
All in menu
70€pp
Huisaperitief, hapjes

3 gerechten volgens marktaanbod

aangepaste wijnen

water op tafel

koffie of thee
Lunch
12:00 - 13:30
Diner
19:00 - 21:00

Het restaurant is gesloten op maandagavond, woensdag en zondag. Reserveringen voor groepen zijn wel mogelijk op sluitingsdagen.

Verlofperiode 1/11 tem 10/11

Verras met een geschenkbon van Floris
In slechts enkele kliks hebt u het perfecte geschenk voor familie, vrienden of collega’s.